Artikeln publicerades 14 oktober 2021

Nytt utseende på fakturor och Mina Sidor

Vi vill informera om att vi bytt faktureringssystem för elnät-, elhandel- och fjärrvärmefakturor. Vi har också bytt leverantör av tjänsten Mina Sidor. Så här påverkar det dig som kund.

Förändringar rörande din faktura

Fakturan får nu ett nytt utseende. Betalningsvillkor och bankgironummer är oförändrat.
Fakturaperiod kommer precis som tidigare att avse föregående månads förbrukning avseende elnät och i förekommande fall elhandel och fjärrvärme.
Köper du även Internet- och telefonitjänster från oss kommer dessa på en separat faktura för innevarande månad (samtalskostnader föregående månad).

Förändringar rörande Mina Sidor

Vad gäller Mina Sidor kan du nu välja att logga in med BankID eller ditt kundnummer i kombination med de 4 sista siffrorna i ditt person- eller organisationsnummer. Du loggar in via vanerenergi.se/minasidor.
Precis som tidigare kan du se förbrukning av el- och fjärrvärme, aktuella avtal och fakturor.
Har du tidigare valt att prenumerera på mätvärden så kommer detta att avslutas. Denna funktion finns inte inledningsvis på nya Mina Sidor men vi arbetar för att få den och fler nya funktioner på plats framöver.


Om du skulle upptäcka att något är fel avseende dina fakturor eller Mina Sidor ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.