Digital TV med HD-kvalitet

Vi erbjuder ett digitalt grundutbud med kanaler i HD-kvalitet. I utbudet ingår 18 kanaler för endast 149 kronor/månad.

Den digitala signalen

Kanalerna finns i HD-kvalitet i alla dina TV-uttag i hemmet. Det enda du behöver göra för att se kanalerna är en digital kanalsökning på din TV. För att kunna se de digitala kanalerna utan box krävs att TV:n har en inbyggd DVB-C mottagare (ofta även kallat inbyggd box). Detta har de flesta TV-apparater som är nyare än 10 år.

Hur vet jag om min TV är tillräckligt ny?

Du kan testa att göra en digital kanalsökning för att se om du får in kanalen ATG Live på kanalplats 14. Om du får in kanalen betyder det att TV:n kan få in en digital kanallista. Det är också en bra idé att titta i din TV:s manual, eller söka på din modell på Internet.

TV-boxar

Skulle det vara så att din TV är för gammal så behöver du skaffa en box med standarden DVB-C. Detta är den vanligaste tekniken bland TV-boxar och de finns hos alla elektronikkedjor, på nätet och hos lokala handlare. Har du haft digitala tilläggspaket hos Sappa kan du använda denna box.

Kanalutbud

Här är kanalerna som ingår i det digitala grundutbudet:

Bilden illustrerar de kanaler som ingår i digital-TV

Naturligtvis är det fortsatt möjligt att köpa till extra kanaler, film- och sportpaket från vår programleverantör Sappa.

Vårt digitala utbud är okrypterat vilket betyder att man inte behöver skaffa eller betala för ett programkort. Allt som behövs är en TV med inbyggd mottagare, alternativt skaffa en box.

Pris

Du som privatkund betalar endast 149 kronor/månad för det digitala basutbudet.

Support

Sappa är behjälpliga med hjälp och support i alla frågor som rör TV och Play. Kontaktuppgifter finner du på denna sida.

Uppgradera ditt utbud

Vill du utöka ditt utbud med fler TV-kanaler? Upptäck valfriheten hos Sappa med allt ifrån större familjepaket, till mindre intressepaket eller enstaka kanaler.

Du beställer kanalpaket och streamingtjänster på Sappas webbplats. Extra kanalpaket och programkort faktureras direkt från Sappa.