Väner Energi
Väner Energi

Meny

Du är här:

Hur laddar jag min elbil?

VänerEnergi AB satsar tillsammans med ElectriVillage på att bygga ut laddinfrastrukturen i Mariestads kommun. I samband med denna satsning kommer samtliga laddstationer att anslutas till en betallösning från Park+Charge.

Laddkort
För att kunna ladda din elbil behöver du ett laddkort. Beställ ditt laddkort gratis härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kortet skickas till den adress du anger vid registreringen inom ett par arbetsdagar.

Vad kostar det?
Priset för laddning hos en av våra laddstationer är 2,50 kronor per kWh. Det är ägaren av laddstationen som anger priset. Det kan därför skilja sig mellan olika laddstationer. För att se pris på aktuell laddstation klicka på laddstationen i kartan under menyn Hitta laddstation.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster All betalning med laddkort sker i efterskott via faktura.

Beställ fler laddkort om du behöver
Du kan självklart beställa flera laddkort. Alla laddningar på dina kort samlas och betalas på samma faktura. Behöver du spärra och ersätta ett förlorat kort skickar du ett mail till support@park-charge.se så skickar de ett nytt.

Din faktura
Din faktura skickas till den e-postadress som angavs vid registreringen den 1:a varje månad. Du betalar bara för det du laddar och inga andra kostnader tillkommer. Har du inte laddat den senaste månaden skickas ingen faktura. Vid frågor angående din faktura skicka ett mail till support@park-charge.se. Alla dina fakturor finns tillgängliga under menyn Min Information efter inloggning i portalen. Allt du behöver göra är att lägga kortet på stationens kortläsare, ansluta din laddkabel och sen är det bara att börja ladda.

Direktbetalning med hjälp av din smartphone
Vill du inte beställa ett laddkort går det utmärkt att betala din laddning direkt vid laddstationen med betalkort eller Pay Pal. Kostnaden för laddningen är 0,85 kronor per minut.

  • Skanna QR-koden vid aktuellt uttag alternativt gå till adressen emobility.communitylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i en webbläsare och välj den laddstation och uttag där du vill starta laddning.
    - Händer det ingenting när du har klickat på länken ovan, pröva att gå in via en annan webbläsare till exempel Google Chrome för att komma vidare och registrera uppgifterna.
  • Välj att du vill ladda som gäst.
  • Välj tidsintervall 30-150 minuter.
  • Klicka på Köp nu och ange betalningssätt (Visa, Mastercard, Maestro, Pay Pal).
  • Anslut laddkabel.

Sidan senast uppdaterad: 2019-08-05

Kontakt

Harald Bouma
Telefon: 0501-637 41
E-post: Harald Bouma

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

0501-637 00

Logga in på Mina sidor