Väner Energi
Väner Energi

Meny

Du är här:

Fakturan från oss

Faktura skickas ut i början av varje månad. Förfallodatum är den första vardagen i efterkommande månad.

El

Elnäts- och energikostnader faktureras tillsammans. I normalfallet får du faktura varje månad som avser den verkliga förbrukningen månaden innan. Om du förbrukar lite el kan du få två- eller tremånadersfaktura. Har du valt ett annat elhandelsföretag än VänerEl AB innehåller fakturan endast elnätskostnaderna. Faktura på energiförbrukningen kommer då från det elhandelsföretag du valt.

Fjärrvärme

Faktureras månadsvis på separat faktura som avser den verkliga förbrukningen föregående månad.

Telekommunikation

Telefoni-, internet- och transmissionstjänster faktureras var tredje månad. Den innehåller fast avgift i förskott och rörlig avgift i efterskott.

Renhållning- sophämtning

Vi tar också betalt för sophämtningen i Töreboda kommun. Vi skickar ut faktura till kunder som har "åretrunthämtning"  i början av mars, juni, september och december. Men vi kan också erbjuda dig att få faktura i juni och december. Fritidshus med sommarhämtning får faktura i början av september.

Har du frågor om din faktura vänder du dig till oss på Kundservice. Har du däremot frågor om vilken dag det är sophämtning hos dig eller om du vill få hjälp med att byta storlek på ditt sopkärl kontaktar du Infinitum Recycling AB.

Vi fakturerar renhållning på uppdrag av kommunförbundet Avfallshantering Östra Skaraborg, AÖS. Dit kan du vända dig med frågor om dispenser och taxor.

Slamtömning
Vi fakturerar slamtömning på uppdrag av PR Slamsugning AB. Dit kan du vända dig med frågor om tömning och taxor. Har du frågor om din faktura vänder du dig till oss på Kundservice.

Kontakt

Kundservice
Fakturafrågor, anmäl flyttning
Telefon: 0501-637 00
Kontaktformulär       

Frågor om sophämtning och kärlbyte i Töreboda kommun
Infinitum Recycling AB
Telefon: 0504-79 13 00


Skicka e-post »

Frågor om taxor och dispenser
AÖSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor om slamtömning
PR Slamsugning AB
Telefon: 0500-41 23 00
Skicka e-post »

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

Logga in på Mina sidor