Väner Energi
Väner Energi

Meny

Du är här:

Innan du gräver

Om du ska gräva på din mark hjälper vi dig med ledningsvisning.

För att undvika avgrävningar samt förenkla planering och samordning om du ska gräva på din mark går du enklast in på >>Ledningskollen.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Din fråga når alla 750 ledningsägare som är med i Ledningskollen.se Det innebär att när du använder Ledningskollen.se för att begära ledningsanvisning så är du säker på att dessa ledningsägare får din fråga om de har ledningar i närheten av ditt arbetsområde.

Detta är viktigt för att inte våra ledningar ska skadas. En skadad ledning kan förorsaka mycket obehag och stora kostnader. Om du skadar en el-, fiber- eller fjärrvärmeledning utan att vi har medverkat med visning får du betala ersättning.

Det går även att kontakta oss på telefon 0501-637 00. Visningen är gratis men vi ser helst att du aviserar oss minst fem arbetsdagar före aktuell dag. I vissa fall kan vi skicka ut kartunderlag i stället för att genomföra visning.

Om du har en robotgräsklippare ska den inte vara ansluten till elnätet när ledningsvisning sker. Detta eftersom den stör mätutrustningen som används för att lokalisera ledningarna i marken. 

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

0501-637 00

Logga in på Mina sidor