Väner Energi
Väner Energi

Meny

VänerEnergi AB- "Alltid nära dig"

"Vi ska med kunden och miljön i fokus utföra vårt uppdrag med högsta kvalité och servicenivå."


Ovanstående är ett försök att med några få ord sammanfatta vad vi på VänerEnergi AB har som ledstjärna. Vi kan också kalla det för vår "affärsidé".

Vi finns alltid i beredskap, vardag som helg - dag som natt, och vi jobbar långsiktigt för att kunna ge just dig en så god service och kvalité som du förväntar dig. Du som kund finns alltid i centrum i allt vad vi företar oss.
 
Som ett lokalt kommunägt bolag har VänerEnergi AB dessutom ett uppdrag som sträcker sig avsevärt längre än bara till resultat- och balansräkning. Att utveckla det lokala samhället, där frågor som bland annat just kundvärden och miljövärden prioriteras är minst lika viktigt för oss. Vi kallar det affärsmässig samhällsnytta.
 
I den ekonomiska krisens fotspår finns idag viss risk att miljöinvesteringar på många ställen får stå tillbaka då frågor om arbetstillfällen och lönsamhet prioriteras. Desto viktigare då att VänerEnergi AB kan fortsätta med sina investeringar för en ekologisk hållbar energiförsörjning.
 
Vi är övertygade om att vårt långsiktiga arbete och vår lokala närvaro har stor positiv betydelse för våra kunder och ägare.
 
VänerEnergi AB — "Vi är med dig 24 timmar om dygnet" .
 
Varma hälsningar 

Rolf Åkesson , VD


 
 

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-11

Foto på Rolf Åkesson

Kontakt

Rolf Åkesson
Telefon: 0501-637 11
E-post: Rolf Åkesson
Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

0501-637 00

Logga in på Mina sidor