Om webbplatsen

Detta är VänerEnergi AB:s officiella webbplats. Webbplatsen innehåller allmän information om oss och vår verksamhet.

Navigering

Webbplatsens huvudnavigering utgörs av en toppmeny med ett antal huvudingångar. Under de olika huvudingångarna i toppmenyn finns var sin expanderande vänstermeny. Högst upp på varje sida finns även en så kallad brödsmuleväg, som visar navigeringen och som du kan klicka dig bakåt i.

Responsiv webb

Hela webben är responsiv. Det innebär att den anpassar sig till den enhet du surfar från. Toppmenyn visar sig, när du surfar från mobil eller surfplatta, genom att du pekar på visa menyn, längst upp på sidan. Där öppnar du sedan underingångarna med hjälp av plustecknen. Stäng genom att klicka på minustecknet.

Länkade dokument

Länkade dokument som blanketter, broschyrer och annat är i filformatet pdf. För att kunna öppna pdf-filer krävs att du har programmet Acrobat Reader på din dator. Det kan du hämta hem gratis från Adobe.

Webbläsare

Webbplatsen är byggd i första hand för nyare webbläsare och den är testad i Chrome. Den fungerar oftast bra även i nyare versioner av InternetExplorer. Vi rekommenderar att du surfar från Chrome för att ta del av innehållet.

Länkar

VänerEnergi AB frånsäger sig allt ansvar för information på externa webbplatser som vi länkar till.

Bilder

Samtliga bilder på vanerenergi.se är upphovsrättsligt skyddade. Kontakta VänerEnergi AB:s Marknadschef för information om användning av bilderna.

Tillgänglighet

VänerEnergi AB:s webbplats utvecklas i enlighet med lagen om digital offentlig service och vi strävar efter att webbplatsen ska leva upp till samtliga de lagar och riktlinjer som finns för en tillgänglig webb.

Anpassa

I din webbläsare kan du göra anpassningar, till exempel förstora texten och anpassa färger och kontraster. På det sättet kan du spara de anpassningar som du behöver och använda dem på alla webbplatser som fungerar som de ska. Inställningarna är olika i olika webbläsare.

Synpunkter på webbplatsen och dess tillgänglighet

Har du synpunkter eller klagomål på webbplatsen eller dess tillgängligheten? Fyll i formuläret som du hittar i länkarna på denna sida.

Personuppgifter

Vår webbplattformleverantör behöver spara och behandla IP-adresser för de som besöker vår webbplats. VänerEnergi AB eller vår leverantör av webbplats har ingen kännedom om vilken person som använder en viss IP-adress. Temporär lagring av IP-adresser är nödvändig för att kunna upprätthålla en säker drift av webbplatsen.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är allmänt intresse. IP-adresser lagras under sex månader hos leverantör, på server inom EU.

IP-adressen hanteras av vår leverantör Sitevision. Den delas inte vidare till någon annan organisation såvida vi inte skulle bli skyldiga att göra så enligt lag.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är VänerEnergi.

Information i övrigt om VänerEnergis hantering av personuppgifter hittar du på sidan Personuppgiftsbehandling, se länk här på sidan.